Alanya Net Haber

Kaymakam Ürkmezer Yeni Üniversiteli Öğrencileri Karşılama Stantlarını Ziyaret Etti

Bölge

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Otogarında Yeni Üniversiteli Öğrenciler için oluşturulan karşılama stantlarını ziyaret etti

Ziyarete Kaymakam Ürkmezer, Alanya Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Köse ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan katıldı.

Üniversite sınavları sonucunda ilçemizde Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Üniversitesini kazanan yeni üniversiteli öğrenciler için Alanya otogarında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Alanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri Birimleri tarafından karşılama stantları oluşturuldu. Ziyarette öğrencilerin şehri tanımaları ve bilgi edinmeleri için oluşturulan stantları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer stantlar ile ilgili bilgi aldı.

Yeni gelen öğrencilerle konuşan Kaymakam Ürkmezer kazandıkları bölümler hakkında sohbet etti. Yeni eğitim öğretim yılının üniversite ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum diyen Kaymakam Ürkmezer ‘’ Üniversite yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla Alanya’daki Alaaddin Keykubat ve Alanya Üniversitesini kazanan yeni öğrencilerimiz şehrimize gelmeye başladı. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yılda belediye, üniversite ve ilçe gençlik ve spor müdürlüğümüz tarafından öğrencilerimiz için bilgilendirme ve tanıtım stantları oluşturuldu. Bizlerde Alanya otogarında Belediye Başkan Vekilimiz, Rektörümüz ve Müdürlerimizle birlikte öğrencilerimizi karşılayarak hoş geldiniz dedik. Stantlarımızda gençlerimizin yurt planlamaları, gençlik merkezine kayıtları ve alabilecekleri kurslar hakkında bilgilendirmeler ve şehrimizle ilgili tanıtımlar yapılıyor. Devamında ise öğrencilerimize ikramda bulunularak ücretsiz bir şekilde yurtlarına ulaşımlarını sağlıyoruz. Öğrencilerimizin yurtları ile ilgili ise gerekli planlama ve çalışmalar yapıldı. Şuan tüm başvuran öğrencilerimize yurt çıktı. Yerleştirmelerimiz devam ediyor. Öğrencilerimizin eğitimi için tüm paydaşlarımızla birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. ‘’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.