Alanya Net Haber

Vali Şahin, ATSO Ekim Ayı Toplantısı’na Katıldı

Bölge

Vali Hulusi Şahin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Ekim Ayı Toplantısı’na katıldı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Ekim Ayı Toplantısı; Vali Hulusi Şahin, ATSO Başkanı Ali Bahar, ATSO Yönetim Kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Ne Yapıyorsak Sürdürülebilir Yapalım Antalya’nın mutena bir şehir olduğunu belirten Vali Şahin; “Antalya’nın iklimi, coğrafyası, toprağı, denizi, her şeyi güzel. Bize düşen en büyük görev bu güzelliklerin hakkını vermek ve bir sonraki nesle bu güzellikleri daha iyi şekilde devretmektir. Bu yüzden ne yapıyorsak sürdürülebilir yapalım. Artık sürdürülebilir kalkınma, sürdürülebilir tarım, sürdürülebilir ekonomi dönemi başladı. Tüm operasyonlarımızı buna göre planlamamız ve çalışmamız lazım. Bu hem çocuklarımıza hem de insanlık ailesine bir borcumuzdur.” dedi.


Bunu Başarabilirsek Geleceğe Umutla Bakarız

Konuşmasının devamında ise, Cumhuriyetin kurduğu değerlere tüm gücümüzle sarılmamız gerektiğini ifade eden Vali Şahin şunları kaydetti: “Sadece sarılmak yetmez, çocuklarımıza cumhuriyetin değerlerini, büyük Türk Milletinin bir ferdi olmanın şerefini ve kıymetini anlatmalıyız. Bu bizim en önemli meselemizdir. Her fırsatta çocuklarımıza, gençlerimize mensubu olduğu bu büyük devletin ne demek olduğunu anlatmalıyız. Bunu başarabilirsek geleceğe umutla bakarız.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.