Kaymakam Ürkmezer Alanya Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kuruluna Katıldı

Alanya Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Alanya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurula Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Kent Konseyi Divan Kurulu ve Üyeleri, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Başkanları, Oda Başkanları ve STK’lar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan tarafından açılış konuşması yapılarak katılımcılara kent konseyinin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Nurhan Özcan’ın ardından konuşan Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ise katılımcılara teşekkür ederek, Alanya Kent Konseyi seçimlerinin hayırlı olmasını diledi.

Katılımcılara seslenen Kaymakam Ürkmezer ise Alanya Kent Konseyi seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek “Klasik bir deyiş olarak Demokrasi yerelden başlar. Eskiden beri geçerli olan kamu yönetimi anlayışı yönetişim şekline geçti. Yönetişim bir yerin yönetimine sadece yöneticilerin katılmasını değil, siyasi partilerin sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların da katılımını kapsar. Buna en güzel örnek ise kent konseyleridir. Alanya'yı dert edinmiş her kesimden arkadaşlar kent konseyinde görevlerini yapıyorlar. Alanya bu anlamda şanslı. Alanya'da kent konseyi efektif çalışıyor. Alanya Kent Konseyi her kesim için proje ve politikalar üretiyor. Kent konseylerinin olmazsa olmazlarından biri ise yerel yönetimlerle olan ilişki ve çalışmalarıdır. Alanya'da Belediye yönetimi de kent konseyinin iyi çalışması için bütün yolları açıyor. Kent konseyinin bundan sonra da bundan önce olduğu gibi çalışmalarına devam edeceğine inancım tam. Alanya Kent Konseyinde görev alan tüm gönüllü vatandaşlarımıza ve Başkan Nurhan Özcan’a emek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Olağan genel kurul seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Alanya Kent Konseyi Başkanlığı ve Yürütme Kurulu seçimleri gerçekleştirildi. Seçimler sonucunda Nurhan Özcan güven tazeleyerek Alanya Kent Konseyi Başkanlığına tekrar seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<