Kaymakam Ürkmezer Yılbaşı Gecesi Görev Yapanları Yalnız Bırakmadı

Alanya Kaymakamı Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı ile birlikte ilk olarak Mahmutlar Jandarma Kent Tipi Karakolunu ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladı ve alınan tedbirler hakkında bilgi aldı. Ardından Mahmutlar bölgesinde asayiş ve trafik uygulaması yapan Jandarma ekipleri ziyaret edilerek burada vatandaşların yeni yılını kutlayarak çikolata ikram edildi.

Kaymakam Ürkmezer ve beraberindekiler Alantur uygulama noktasında Emniyet ve Jandarma ortak uygulama noktasında görev yapan personelin yeni yılını kutlayarak uygulamaya katıldılar.

İskele bölgesindeki Zabıta noktasının ziyaretinin ardından Rıhtım Polis Noktasında görev yaparak Barlar bölgesinde güvenliği sağlayan Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Asayiş ve Yunus ekipleriyle görüşen Kaymakam Ürkmezer son olarak Sahil Güvenlik ekipleri ve Atatürk Meydanında görev yapan personelin yeni yılını kutladı.

Kaymakam Ürkmezer görev yapan tüm personelin yeni yılını kutlayarak “Alanya’mızın 2022’ye huzurlu bir şekilde girmesi için Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik ve Zabıta personellerimiz başta olmak üzere birçok birimimiz görevinin başında. Vatandaşlarımızın huzur, güvenlik ve sağlığı için çalışan tüm görevlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretlerinde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte Alanya Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Çağatay Avcı ve Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal eşlik etti #Alanya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<