Müftülük Personeli Yıldırım İçin Veda Programı Düzenledi

Programa, İlçe Müftüsü Vekili Mehmet Fatih Arslan, Şube Müdürleri Kemal Becerikli ve Muhammed Yılmaz, Uzman Vaiz Ali Patır, Şef Mustafa Doğan ile müftülük personeli katıldı.

Programda konuşan Müftü Vekili Arslan, Alanya’da yapmış olduğu tüm hizmetler için Din Hizmetler Uzmanı Yıldırım’a teşekkür ederek yeni görevinde muvaffakiyetler diledi.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Yıldırım ise, “Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın yapmış olduğu görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavından başarılı olarak Manavgat İlçe Müftülüğüne Din Hizmetleri Uzmanı olarak atandım. 5 yılı aşkın süredir Alanya Müftülüğünde VHKİ olarak görev yaptım. Bu zaman zarfı içerisinde mesai arkadaşlarımla güzel bir ortamda üzerimize tevdi edilen bütün görevleri başarılı bir şekilde yerine getirmeye gayret gösterdim. Bundan dolayı huzurlu ve mutlu bir şekilde buradaki görevimden ayrılıyorum. Benim için oldukça anlamlı bir veda programı organize eden başta İlçe Müftüsü Vekili değerli hocam Mehmet Fatih Arslan olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görev sürem boyunca başta tüm din gönüllüsü meslektaşlarım olmak üzere değerli Alanyalı vatandaşlarımıza hakkım varsa helal ediyorum. Bende hakkı olanlar var ise onlardan da haklarını helal etmelerini diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Veda programı, plaket takdim edilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<