Şehitlerimize ve Gazilerimize Vefa Programına Davet

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından ilçemiz genelinde gençlere ve vatandaşlarımıza yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde Bilinçli Gençlik Spor Kulubü Derneği, Diyanet-Sen Alanya Temsilciliği ve Alanya Gençlik Merkezi işbirliği ile “Şehitlerimize ve Gazilerimize Vefa” programı düzenlenecek.

04 Mart 2022 Cuma günü saat 20:30’da Alanya Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan programa 15 Temmuz Şehidi Yasin Naci AĞAROĞLU’nun Babası ve Annesi Osman-Zehra AĞAROĞLU, Şehit Savcı Mehmet Selim KİRAZ’ın Babası ve Annesi Hakkı-Saadet KİRAZ, Şehit Fatih UYSAL’ın Babası ve Annesi Mustafa-Gülsüm UYSAL, 15 Temmuz Şehitleri Ahmet ve Mehmet ORUÇ kardeşlerin babası Ali ORUÇ ve “ Ben Anadoluyum” şiirinin yazarı Ozan Hacı GÜRHAN onur konuğu olarak katılacak.

Bu vesileyle geçmişten günümüze vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, düzenlenecek olan “Şehitlerimize ve Gazilerimize Vefa” programına tüm halkımızı davet ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<