Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Yönelik Seminerler Düzenlendi

Bu kapsamda, Din Hizmetleri Şube Müdürü Kemal Becerikli, Uzman Vaiz Ali Patır, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Özlem Özgün ve ADRB üyesi Vaiz Fatma Türkben Biterge tarafından düzenlenen seminerlerde “Çevremizdeki her şeyin belli bir düzen içinde yaratıldığı, tabiatta var olan ve insanlar tarafından kullanılan her şeyin, Kur’an’ın ifadesiyle bir nimet olduğu, arkamızda yaşanabilir bir dünya bırakmak için sorumlu davranmamız gerektiği, çevreyi gözümüz gibi korumamız ve bu konuda duyarlı olmamız gerektiği; teknoloji bağımlılığının beden ve ruh sağlığımızın yanı sıra bir çok olumsuzluklara sebep olduğu; mahremiyete özen göstermenin, takvanın yani Allah’a karşı saygılı ve sorumluluk sahibi bir duruşun gereği olduğu” anlatıldı.

Seminerlerde görevliler, öğrencilere bir dizi tavsiye ve nasihatte bulunarak zihin açıklığı ve başarılar dilediler.

Söz konusu seminerler, Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kız Kur’an Kursu, Oba İzzet Azakoğlu Kız Kur’an Kursu, Hayriye Hanım Kız Kur'an Kursu, Ayşe Ünal Kız Kur’an Kursu, Oktay-Hanife Cebeci Camii Kur’an Kursu, Tosmur Kur’an Kursu, El Aksa Kur’an Kursu, Sugözü Kur'an Kursu, Kestel Çarşı Camii Kur’an Kursu, Kestel Fatih Camii Kur’an Kursu, Giritlioğlu Camii Kur’an Kursu, Hacet Kur’an Kursu, Burhan Gönüllü Kur’an Kursu, Türkler Kesteloğlu Camii Kur’an Kursu, Develiler Camii Kur’an Kursu, İbrahim Başkaptan Erkek Kur’an Kursu, Karasaz Camii Kur’an Kursu, Zühre Dere Kur’an Kursu, Hz. Hatice Kur’an Kursu, Cikcilli Şanlı Kur’an Kursu, Fatma Zehra Köroğlu Camii Kur’an Kursu, Mustafa Mehmet Badem Kur’an Kursu, Kazım Bulut Camii Kur’an Kursu, Kuyularönü Camii Kur’an Kursu, Şükrü Gündoğmuş Kur’an Kursu vd. kurslarda düzenlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<